Over Ons

Zorgpunt Zuid biedt woonbegeleiding en ambulante begeleiding. Zorgpunt Zuid ondersteunt u bij het versterken van uw dagelijkse taken. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de hulpverlener en de klant. De hulpverlener ondersteunt u bijvoorbeeld bij uw administratie, huishoudelijke taken, structuur in uw dag en begeleiding naar school of werk.

a

Persoonlijk

Bij Zorgpunt Zuid bent u niet zomaar een nummer, als cliënt staat u bij ons centraal. Op basis van uw hulpvraag zijn wij flexibel inzetbaar.

Wij vinden het belangrijk dat u passende zorg ontvangt, hiervoor is het belangrijk om uw hulpvraag in kaart te brengen. Door middel van begeleiding, proberen wij uw hulpvraag te verduidelijken en hier realistische doelen voor op te stellen. Tijdens dit proces gaan we op zoek naar waar uw kracht ligt, om deze vervolgens te activeren. De rode draad oppakken in uw leven, heeft u helemaal in eigen hand.

 

Zelfstandig

Vandaag de dag wordt er van u verwacht dat u veel taken zelfstandig kunt doen, helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Wij zijn van mening dat u dit met de juiste begeleiding kunt aanleren. Wij helpen u om de route naar zelfstandigheid te ontdekken met praktische hulpmiddelen.

 

Frisse ideeën

Wij willen afstappen van traditionele hulpverlening en samen met u kijken wat bij u past. Bij traditionele hulpverlening worden de doelen voor u in kaart gebracht door de organisatie zelf. Bij Zorgpunt Zuid wordt aan de hand van uw hulpvraag, de doelen opgesteld en uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken naar passende hulpverlening, u weet immers welke hulp het beste bij u past.

 

Voor wie?

Zorgpunt Zuid biedt begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar.